Harrastukset

Kuva: Tia Artes

Rally-toko

Treenaamme Ellin kanssa rally-tokoa kesällä Impivaaran Hallit ry:n koulutuskentällä sekä omalla takapihalla, talvella satunnaisilla hallivuoroilla tai kaupallisten koirakoulujen kursseilla.

Elli sai koulutustunnuksen RTK1 kesällä 2021, kun saimme kolmesta ensimmäisestä kisastamme kolme hyväksyttyä tulosta, vieläpä yli 90 p. joka startista!

Rally-toko on mukavaa yhdessä tekemistä ja matalan kynnyksen laji, joka on helppo aloittaa ja sopii kaikille. Ylemmissä luokissa haastetta kuitenkin riittää, jos sellaista kaipaa.

Lue lajista tarkemmin esim. Suomen Palveluskoiraliiton sivuilta.

Kuva: Jorma Lahti

Paimennus

Käymme paimentamassa lampaita satunnaisesti, pääasiassa kesäaikana. Ellillä on hyvät taipumukset paimennukseen, mikä on osoitettu sekä Collieyhdistyksen epävirallisessa että FCI:n virallisessa testissä seuraavasti: 

FCI Traditional Style paimennustaipumustesti: läpäisty arvostelulla hyvä, Eija Kansanaho-Palonen 10.4.2022. Lisätietoa tästä testistä löydät Kennelliton sivuilta

SCY paimennustaipumuskoe: hyväksytty pistein 3,33, Kaisla-Maria Hakala 24.11.2019. Lisätietoa tästä testistä löydät Collieyhdistyksen sivuilta

Vesilajit

Kaikki colliet eivät todellakaan pidä vedestä, mutta tämä rakastaa sitä!

Elli on innokas uimari, ja menne veteen käytännöllisesti katsoen aina kun siihen tarjoutuu mahdollisuus.


Vesipelastus on laji joka kiinnostaa kovasti, ja luulen että sopisi meille kuin nenä päähän. Tavoitteena on päästä tutustumaan vesipelastukseen ensi kesänä.

Kuvassa kuluvan uimakauden avaushyppy toukokuulta! Kuva on yhdeltä vakiouimapaikoistamme, metsälammelta Vaakkoin ulkoilualueella. 


© 2023 Backwater's Rough ColliesKaikki oikeudet pidätetään.
Luo kotisivut ilmaiseksi!