Blogi

Viime viikolla alkoi näyttää siltä, että (oletettu) tiineys ei oikein etene odotetulla tavalla - tai sitten kyseessä olisi todella pieni pentue. Kävimme tilanteen selvittämiseksi Aistissa tiineysröntgenissä, ja valitettavasti kuvista ei pentuja löytynyt. Aikamoinen pettymys, mutta tällaista tämä joskus on. Ensimmäinen Backwater's-pentue saa odottaa...

Uusia kuvia

16.08.2023

Elli kävi Diana Kortelahden kuvattavana heinäkuun puolivälissä. Hyviä kuvia tuli, joista tässä muutama. Kiitos Diana!

Kantoajassa ollaan jo ns. voiton puolella, puoliväli meni ohi melkein huomaamatta loppuviikosta. Tiineys alkaa näkyä selvemmin päälle päin tasapaksuhkona olemuksena: vyötärö katoaa!


Joku muuten kyseli mitä Elli syö, ja vastaan vielä tännekin jos muitakin kiinnostaa. Elli syö Golden Eagle Holistic Lamb & Rice -nappulaa (ei allergiaversio, vaan tavallinen) ja raakaruokaa (Smaak-pakaste, kulki aiemmin nimellä Maukas Kunto), näiden suhde noin 2:1.

Astutuksesta on tosiaan vierähtänyt nyt viikko, ja sen kunniaksi käytiin ottamassa Ellille herpesrokote läheisellä Valjakko-klinikalla. Mikäli astutus tuottaa tulosta kuten kovasti toivomme, niin kahdeksan viikkoa vielä edessä! Ensimmäisen kolmanneksen eli parin viikon kuluttua voisi olla mahdollista havaita Ellissä tiineyden ensimerkkejä.

Odotan tästä yhdistelmästä reippaita, toiminnallisia ja kivoja pentuja joissa on ainesta erilaisiin harrastuksiin - vaikkakin ensisijaisesti toki rakkaiksi lemmikeiksi uusiin perheisiin!

© 2023 Backwater's Rough ColliesKaikki oikeudet pidätetään.
Luo kotisivut ilmaiseksi!